SESONGMENY

Booke julbord hos oss allerede i dag!

JULMAT

Alle priser inneholder dekking.

Juletallerken

med surkål, rødkål, julesaus, poteter, medisterkake og medisterpølse

kr 289

Pinnekjøtt

med kålrotstappe og mandelpotet (to ganger servering 400 g pinnekjøtt)

kr 499

Lutefisk

med tradisjonelt tilbehør (to ganger servering)

kr 495

TRE RETTERS JULMENY

Cognac gravet laksefilet servert med toast, pepperrotkrem, marinert salat og kremet eggerøre. Rødvinssirup

MENY MISTRAL

Kalvemørbrad krydret med anis servert med rødløkskompott, søtpotetpure, pernodsaus, sautert sopp, ovnsbakte rotgrønnsaker og potetterte

kr 495 pp

Husets fløtekaramellpudding servert med mandelflarn, lun karamellsaus, friske bær og riskrem

Pannestekt kveite med ørretrogn på en grønnkålseng og fersken pure. Focaccia crumble

Meny Frederic

Baconsurret reinsdyrmedaljonger servert med potteterte, gulrotpure tilsmakt med timian og hvitløk, viltsaus, rosenkålblad og ovnsbakte rotgrønnsaker

kr 545 pp

Riskrempannacotta servert med jordbærsaus, karamellpopcorn, kanelcrumble og friske bær

Portvinsmarinert andebryst servert med rødkål, bakt eple og toast av focaccia

Meny Majorstuen

Ovnsbakt kveite servert med sprøstekt bacon, rosenkål blader, rødvinssaus, rotgrønnsaker, sellerirotpure og potetterte. Eller tradisjonell lutefisk med tilbehør. (Fisk 2 ganger servering)

kr 795 pp

Riskrempudding og multekrem servert med krumkakecrumble og lune marinerte kirsebær