A LA CARTE

Serveres fra kl. 16 til 22

DAGENS HUSMANNSKOST

Cafè Mistral’s dagens retter vi kommer til å rullere på. Disse rettene baserer seg på norsk husmannskost. Kr 199 per rett

Mandag

Flesk og duppe med kålrabi og kokte poteter

Tirsdag

Lammeskank med potetmos, tomatsaus og rotgrønnsaker

Onsdag

Pannestekt torsk med ertepure, bakte amandine poteter

Torsdag

Kjøttkaker og bakte rotgrønnsaker

Fredag

Pannestekt fjellørret med agurksalat

Lørdag

Finnbiff med potetmos

Søndag

Svinestek med surkål ovnsbakte poteter

SUPPER

Alle supper kommer med husets egne brød

Skogsoppsuppe

med vårløk og sautert sopp. Tilsmakt med portvin

kr 119

Blomkålsuppe

med sprøstekt bacon og urteolje

kr 98

Kylling consommè

Sprøstekt kylling, julienne grønnsaker og konfitert tomat

kr 128

Tomatisert og kremet fisk- og skalldyrsuppe

med gulrot, sellerirot, løk, reker og paprika

kr 139

FORRETTER

Flambert laks

med ørretrogn, marinert salat, soyasirup og korianderpesto

kr 139

Røkt og marinert lammefilet

servert med salat, urteolje, focaccia og rødvinssirup

kr 159

Smørstekt kamskjell

servert med pannestekt sicori, rødvinssirup og marinert salat

kr 169

Tapas tallerken (forrett)

kr 149

SMÅRETTER

Gratinerte potetbåter

Hvitløk, urter og chili. Toppet med rømmedressing

kr 98

Focaccia med Skagenrøre

servert med marinert salat

kr 139

Heftige kjøttboller

Tomatsaus med bakte grønnsaker, aioli og husets focaccia

kr 169

Focaccia med hvitløkssauterte reker

Marinert salat, bakt paprika og aioli

kr 138

Urte og sitron marinert kyllingfilet

Aioli, focaccia og urter

kr 187

Tapas tallerken

Kokkens valg, servert med husets focaccia og aioli

kr 289

KJØTTRETTER

Arbers´s Burger

Focaccia, bakte amandine poteter, 3 typer ost, sprøstekt løk, marinert salat og rødløkskompott

kr 198

Biff av okse indre

Sellerirotpure, sautert grønnkål og sopp, bakt rotgrønnsaker. Soppsaus og potetterte

160g – kr 319
200g – kr 369

Timian og hvitløksmarinert kalvemørbrad

Potetterte, sautert grønnkål og sopp, løkpure, calvadossaus og bakte rotgrønnsaker

kr 317

Lammecarre

Rosmarin og hvitløks marinade. Toppet med frisk salat. Servert med potetterte og bakte rotgrønnsaker

kr 319

Lettrøkt lammefilet

Potetterte, urteolje, sautert sicori, sopp og løk, sellerirotpure

kr 355

FISKERETTER

Pannestekt Steinbit

Sellerirotpure, brokkoli, bakte amandine poteter og fersken saus

kr 289

Ovnsbakt Laks

Bakt broccoli, potetbåter, løk og rømme saus

kr 279

Reker, krabbe og kreps

marinert salat, bakt paprika, husets focaccia og aioli

kr 329

Fiskegryte

amandine, grønnsaker og kremet saus

kr 259

Bakt torsk

tomatsaus, brokkoli, blåskjell, chili og løk. Toppet med amandine poteter

kr 276

Mistral fiske tallerken

Tre av våre fisker og skalldyr, stekt sicori, sautert grønnkål, grillet sitron, asparges og bakte amandine poteter. Tomatisert fiskesaus

kr 379

KJØTTFRI MENY

VEGGIS BURGER

Marinert salat, hummus, amandine poteter og tomatdressing

kr 192

BAKTE POTETBÅTER OG ROTGRØNNSAKER

Sellerirotpure og urter

kr 159

OSTER

BAKT CAMENBERT

med varm baguette

kr 198

CRAZY PLATTER

Manchego, modnet brie, blåmuggost og camembert servert med hvitløksmarinert ananasterninger, husets toast av focaccia, rødløkskompott og mangochutney

kr 239

DAGENS OSTER

kr 198

DESSERTER

Sjokoladefondant

med honning is og bær

kr 129

Creme brulle

med sjokolade flarn og karamellisert popcorn. Krem og bær

kr 139

Marinerte skogsbær

med husets honning is og eggelikør

kr 117

Karamellpannacotta

med bringebær, karamellsirup, karamellkrem, karamellknekk og karamellisert popcorn

kr 139

Lakrisostekake

med tyrkisk pepper, lakrissaus og blåbær

kr 125

Jordbær

med husets honning is, pepper og kakekrumble

kr 122

VIN & DRYKK

Vårt mål er å gi deg en unik opplevelse fra de gode, gamle klassiske vinområdene i verden. Det kan være kjente områder som Toscana, Rioja, Bordeaux, Champagne eller mer ukjente steder som Pfalz Tyskland.

Øl-drikkerne er heller ikke glemt på Mistral. Vi har et godt utvalg av øl fra både mikrobryggerier i Norge og resten av verden. Spør din servitør om anbefalinger!

Ved private middager kan man selv bestemme menyen, i samråd med vår kjøkkensjef.

Café Mistral har lokaler som egner seg til lukkede arrangementer, små og store.